У ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА – ДО БІБЛІОТЕКИ!

 

14 лютого, у день святого Валентина або Свято всіх закоханих, у кожного є чудова можливість не тільки розповісти про свої почуття, а й подарувати Бібліотеці книги, адже крім цього романтичного свята, сьогодні ще святкують Міжнародний день дарування книг! Даруйте книжки, висловлюйте свої почуття!

Вже напередодні  ми почали отримувати подарунки від своїх поціновувачів.

фото 1Світлана Денисюк, д-р пол. наук, професор, презентувала багатотомне видання  «Демократія:  від теорії до практики», курс, який має за мету формувати у молодих людей громадські компетентності через високоякісну освіту.

фото 2

Від  д-ра техн. наук, професора  Сергія Павлова наша Бібліотека отримала монографію «BIOMASS AS RAW MATERIAL FOR THE PRODUCTION OF BIOFUELS AND CHEMICALS», яка вийшла друком у Лондоні, у іменитому видавництві Teylor&Francis group, CRC press, London, UK, яке входить до Amazon group..

Співавторами науковців нашого університету стали українські та закордонні колеги. Їх наукові статті  показують, як можна біомасу перетворити на цінну продукцію та, в свою чергу, обмежити негативний вплив на навколишнє середовище.

До акції приєднались також бібліотекарі (Юлія Шовгур та ін.), які поповнили наш фонд художніми виданнями.

1

фотоУ електронній читальній залі розгорнуто книжкову виставку  «14 лютого – Міжнародний день дарування книг. Даруйте книги з любов’ю!», де представлені документи, презентовані нашими друзями-читачами за останній рік.

 фото

Також Бібліотека запрошує переглянути створений відеоролик «КНИЖКОВЕ СЕРЦЕ. Виставка – настрій».

 

 

 

Закликаємо прийти до Бібліотеки і подарувати книги, якщо ви ще досі цього не зробили. А ми будемо вам за це сердечно вдячні!


Розміщено 14.02.2022
Вверх