14 жовтня – День захисників та захисниць України

 

1

14 жовтня разом зі святами Покрова Пресвятої Богородиці і День українського козацтва українці відзначають й державне свято – День захисника і захисниці України. Усі вони тісно між собою пов’язані і сьогодні, як ніколи, кожен з нас по-справжньому розуміє їх значення.

Через збройну агресію росії День захисників і захисниць України наші воїни зустрічають на полі бою, вони оберігають наше небо й захищають від ворожих куль та ракет. Бійці сміливі й відважні, а їхня самопожертва вражає увесь світ.  У цей нелегкий час вони є уособленням незламності українського духу, щодня борючись за цілісність України та показуючи свою вірність їй до останнього подиху.

1Ми ніколи не забудемо якою ціною сьогодні виборюється наша свобода. У цей день  вшановуємо героїв та героїнь, які віддали своє життя за Україну. Дякуємо усім воїнам, які оберігають наше небо від бомб та ракет ворога, які закривають собою мирне населення, рятують дітей.

Зазвичай в цей день у НТБ відбувалися різноманітні святкові заходи: музичні вечори, наукові години, книжкові виставки. Все це буде…

Наразі привітаємо наших захисників – підтримаймо оборонців всіма можливими шляхами кожен  на своєму місці!  Збираємо кошти на потреби армії, плетемо маскувальні сітки, збираємо зарядні пристрої, медичні засоби, здаємо кров… та долучаємось до кібервійська.1

З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України! Всіх захисників і захисниць України, які щодня роблять неймовірне для  нашої з вами Перемоги! Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті! Дякуємо за кожен наш день! Віримо у вас! Віримо у нашу Перемогу! Все буде Україна!


Розміщено 14.10.2022
Вверх