День відкритих дверей – VNTU OPEN DAY

 

1

Цьогоріч традиційний День відкритих дверей VNTU OPEN DAY у Вінницькому національному технічному університеті перетворився на оригінальний та цікавий захід, який розпочався зі знайомства з університетом та його керівництвом, а продовжився  лайфхаками та порадами від приймальної комісії, виставками досягнень та презентаціями факультетів, цікавими локаціями та знайомством зі студентськими організаціями… Ну і звичайно з кавою зі смаколиками біля університетського фонтану.

3Наша Бібліотека, звичайно, не залишилась осторонь. Майбутніх інженерів – енергетиків, будівельників, машинобудівників, програмістів, радистів, екологів та ін. Неабияк зацікавили досягнення студентів Вінницького Політеху, про які розповіла мотивуюча виставка «ВНТУ – the best! Приєднуйся!».

Епіграфом до неї стали слова Миколи Пирогова «Усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів».

Бібліотека надає велике значення профорієнтаційній роботі.

На нашому сайті діє рубрика «Майбутньому студенту (обери свою професію)», де абітурієнт знайде усю інформацію про університет. Тут же можна ознайомитися з тим, що про університет пишуть ЗМІ.

Присутні мали змогу відкрити для себе освітні можливості, які надає ВНТУ, а Бібліотека завжди допоможе в навчанні.

Цьогоріч проведення Дня відкритих дверей у Вінницькому національному технічному університеті співпало зі святкуванням Дня науки в Україні.2

Бібліотека підготувала книжкову виставку наукових досягнень наших науковців «Освіта і наука в ім’я миру та розвитку». Відвідувачів особливо зацікавив розділ виставки, де були представлені біобібліографічні покажчики серії «Вчені нашого університету», створені бібліотекарями.

В рамках святкування Днів науки працівники Бібліотеки відвідали лекцію «Імплементація концепції університет 4.0 як стратегічне завдання в повоєнний та післявоєнний час», (спікер Юрій Сенюк, академік УАН, модератор – проф. ВНТУ Сергій Павлов).

Також Бібліотека долучилась до участі у VI Фестивалі науки-2023, організованому Харківськівською державною науковою бібліотекою імені В. Г. Короленка, створивши ролик-привітання «Незламному науковому Харкову».

 

Вітаємо науковців Університету та дякуємо всім майбутнім абітурієнтам за чудову зустріч і з нетерпінням чекаємо у нашій студентській спільноті!

 

Фотогалерея

 

 



Розміщено 19.05.2023
Вверх