Професору Івану Васильовичу Коцу – 75!


1 вересня приймає вітання з нагоди свого 75-річчя Іван Васильович Коц, кандидат технічних наук, професор кафедри інженерних систем у будівництві Вінницького національного технічного університету, дійсний член Академії будівництва України, член International Association of Engineers.

Стаж науково-педагогічної роботи Івана Васильовича у ВНТУ становить понад пів століття. Сьогодні він є одним із провідних професорів факультету будівництва, цивільної та екологічної інженерії нашого університету. На цій посаді доклав великих зусиль для розвитку наукової роботи на кафедрі, підготовки та підвищення кваліфікації працівників та розробки навчально-методичного забезпечення. Професор Коц заслужено користуєтеся глибокою повагою і незаперечним авторитетом серед колег та студентів.

До ювілею науковця науково-технічна бібліотека в рамках проєкту «Науку творять обрані» підготувала видання «Іван Васильович Коц: біобібліографічний покажчик до 75-річчя з дня народження», яке входить до серії «Вчені нашого університету». У покажчику представлено бібліографію праць професора та висвітлено багаторічну науково-педагогічну, винахідницьку та громадську діяльність.


Коц

 

Щиро вітаємо ювіляра!

 



Розміщено 01.09.2023
Вверх