Університетська бібліотека зустрічає першокурсників-2023


ВидачаПочаток нового навчального року в університетській бібліотеці, як і   в самому Університеті, –  «гаряча пора». А відкриває «сезон» Місячник першокурсника: знайомство з Бібліотекою, реєстрація, видача навчальної літератури...

В перші дні навчального року до Бібліотеки завітали студенти-першачки  Факультету менеджменту та інформаційної безпеки, організовано академічними групами  з кураторами та їхніми помічниками.

З вітальними та напутніми словами до нових «політехівців» звернулася директор університетської бібліотеки Тетяна Притуляк. Насамперед, вона подякувала нашим Збройним Силам за можливість навчатися і працювати. А також висловила впевненість, що обравши один з кращих технічних ЗВО України, молодь буде тримати високу освітню планку, і в цьому їй буде допомагати наша Бібліотека інформаційними ресурсами та послугами, як в своїх стінах, так і дистанційно.  Ми  доступні своїм читачам 24х7.

Для цього у Бібліотеки є всі можливості – фундаментальна навчальна література, профільна періодика, якісний інформаційний супровід, сервісність та комфортний  віртуальний простір.

Завідувачка відділу обслуговування Ганна Суровенко коротко ознайомила «першачків» зі структурою Бібліотеки та її можливостями.

Колектив Бібліотеки вітає студентів з новим навчальним роком!
Маємо надію, що він буде Переможним!


ФОТОРЕПОРТАЖ


Розміщено 01.09.2023
Вверх