Професору Ігорю Никифоровичу Дударю – 75!

 

2 січня приймає вітання з нагоди свого 75-річчя Ігор Никифорович Дудар, доктор технічних наук, професор кафедри будівництва, міського господарства та архітектури Вінницького національного технічного університету, відмінник освіти, дійсний член Академії будівництва України.

Ігор Никифорович упродовж багатьох років незмінно очолював кафедру містобудування та архітектури. На цій посаді доклав великих зусиль для розвитку наукової роботи на кафедрі, підготовки та підвищення кваліфікації працівників та розробки навчально-методичного забезпечення. Професор Дудар заслужено користуєтеся глибокою повагою і незаперечним авторитетом серед колег та студентів.

До ювілею науковця науково-технічна бібліотека в рамках проєкту «Науку творять обрані» підготувала видання «Ігор Никифорович Дудар: біобібліографічний покажчик до 75-річчя з дня народження», яке входить до серії «Вчені нашого університету». У покажчику представлено бібліографію праць професора та висвітлено багаторічну науково-педагогічну, винахідницьку та громадську діяльність.

Також бібліотекою підготовлено сторінку "Дудар Ігор Никифорович" у Вікіпедії.

 1

Щиро вітаємо ЮВІЛЯРА!


Розміщено 30.12.2022
Вверх