День аспіранта в бібліотеці відбувся…

 

Сьогодні, 20 березня, науково-технічна бібліотека зорганізувала  проведення інформаційного заходу «День аспіранта в бібліотеці ВНТУ». Зустріч проходила в форматі онлайн.

Насамперед, аспірантів  ознайомили з бібліотечним вебпорталом, як ключовою зв’язуючою ланкою з інформаційно-освітнім простором університету і єдиною точкою доступу до електронних ресурсів та послуг науково-технічної бібліотеки. Увага присутніх була  закцентована на діяльності сектору інформаційної підтримки наукових досліджень в університеті, насамперед, наданні інформації про сервіси Бібліотеки по роботі з цифровими інструментами для наукової комунікації. 

1Програма заходу містила інформацію, спрямовану на допомогу аспірантам у їхній науково-дослідницькій діяльності (пошук авторитетних джерел для написання наукової роботи з використанням БД Scopus, WoS тощо, академічне письмо та академічна доброчесність, наукометричні інструменти та системи ідентифікації науковця та ін.).

На останок фахівці Бібліотеки відповіли на поставлені запитання та запевнили, що університетська книгозбірня готова підтримували дослідника протягом всього процесу наукового дослідження як в стінах Бібліотеки, так і віддалено навіть в екстремальних умовах.

Наприкінці зустрічі ми подякували всім за участь у заході та ще раз запросили слухачів звертатися до рубрики бібліотечного сайту «На допомогу досліднику», інформація якої буде корисною кожному науковцю.


ФОТОГАЛЕРЕЯ


Розміщено 20.03.2023
Вверх