Університетська бібліотека – місце, де навчаються студенти

 

1Цей тиждень для науково-технічної бібліотеки теж  є насиченим на зустрічі-заняття з інформаційної підтримки науково-дослідницької роботи зі студентами третіх курсів. Зустрічі проходили онлайн.

На лекціях студенти ознайомилися з онлайн  сервісами Бібліотеки по роботі з цифровими інструментами для наукової комунікації, навчалися пошуку якісних джерел інформації з міжнародних баз даних, насамперед Scopus та WoS. Піднімалося важливе питання дотримання учасниками навчального процесу основ академічної доброчесності та вимог до академічного письма.

Слухачі оцінили багатоаспектність, доступність та оперативність пошуку потрібної інформації у Електронному каталозі.

На зустрічі були присутні студенти факультету інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії, факультету будівництва, цивільної та екологічної інженерії та факультету електроенергетики та електромеханіки.

Дякуємо за організацію занять деканам факультетів ІТКН канд. пед. наук, доценту Кирилащук Світлані Анатоліївні та ЕЕЕМ канд. техн. наук, доценту Розводюку Михайлу Петровичу, а також наставникам груп – кандидатам технічних наук, доцентам Бабюк Наталі Петрівні, Щвецю Віталію Вікторовичу, Шуллє Юлії Андріївні.

Наприкінці зустрічі фахівці Бібліотеки відповіли на поставлені запитання та подякували всім за участь у заході запевнивши, що університетська книгозбірня завжди готова допомагати в навчанні та дослідженні як в стінах Бібліотеки, так і віддалено.

 

 ФОТОГАЛЕРЕЯ


Розміщено 22.03.2023
Вверх