«Таїна слова». Книга-білінгва Василя Куйбіди вже в Бібліотеці

 

1Нещодавно у Вінниці пройшла презентація книги непересічної  особистості – Василя Куйбіди «Таїна слова». Василь Степанович Куйбіда — знаний український політик, громадський діяч, науковець, захоплюється філософією, поезією і є лауреатом багатьох українських та міжнародних літературно-мистецьких премій.

Збірка поезій «Таїна Слова» в українськомовному оригіналі й вірменському перекладі складається з п’яти підрозділів, у кожному з яких узагальнено емоції, настрої та почуття різних періодів життя автора. Вона ілюструє, які круті шляхи проходить уява, в які сфери й площини вона сягає, аби стати текстом, поезією, мистецтвом…

На зустрічі були представлені також картини вірменських художників Бориса Єгіазаряна (ілюстратор видання) й Алаверзяна Аветіка.

Всі кошти від продажу книг та картин, близько ста тридцяти тисяч гривень, були передані представнику 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» на потреби наших захисників.

Члени колективу ВНТУ взяли активну участь у благодійному аукціоні, долучившись до корисної справи.  Крім того ректор університету Віктор Біліченко передав  до фонду нашої книгозбірні два примірники чудової збірки, подаровані для  Бібліотеки автором, за що ми безмежно вдячні!

 

Отож запрошуємо всіх до Бібліотеки! Книга-білінгва чекає на вас!


Розміщено 13.04.2023
Вверх