Професору Василю Григоровичу Петруку – 65!

 

19 квітня приймає вітання з нагоди свого 65-річчя Василь Григорович Петрук, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри екології, хімії та технологій захисту довкілля Вінницького національного технічного університету, відмінник освіти України, заслужений природоохоронець України, головний науковий співробітник, лауреат премії імені Івана Богуна.

Василь Григорович упродовж багатьох років незмінно очолював кафедру екології, хімії та технологій захисту довкілля Вінницького національного технічного університету. На цій посаді доклав великих зусиль для розвитку наукової роботи на кафедрі, підготовки та підвищення кваліфікації працівників та розробки навчально-методичного забезпечення. Професор Петрук заслужено користуєтеся глибокою повагою і незаперечним авторитетом серед колег та студентів.

До ювілею науковця науково-технічна бібліотека в рамках проєкту «Науку творять обрані» підготувала видання «Василь Григорович Петрук: біобібліографічний покажчик до 65-річчя з дня народження», яке входить до серії «Вчені нашого університету». У покажчику представлено бібліографію праць професора та висвітлено багаторічну науково-педагогічну, винахідницьку та громадську діяльність.

 

Щиро вітаємо ЮВІЛЯРА!

1


Розміщено 19.04.2023
Вверх