Щирі вітання з ювілеєм доктору філософії архітектури Володимиру Смоляку!

 

25 травня приймає вітання з нагоди свого 75-річчя Володимир Вікторович Смоляк, доктор філософії архітектури, доцент кафедри будівництва, міського господарства та архітектури Вінницького національного технічного університету, член-кореспондент Академії будівництва України, член Національної спілки архітекторів України, член Спілки урбаністів України.

Колектив науково-технічної бібліотеки сердечно вітає Ювіляра!

Зичимо Вам реалізації всіх проєктів та задумів. Нехай у Ваших освітянських справах завжди буде підтримка однодумців, а життєвий та професійний шлях наповниться новими злетами та досягненнями. У справі зодчого важливо пам'ятати, що архітектурні будівлі та споруди будуть служити людству роками, а тому нехай усі ваші творчі доробки будуть радувати не одне покоління наших з вами нащадків. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпної життєвої енергії, розумних і вдячних учнів та творчих успіхів під мирним небом незалежної України!


До ювілею науковця науково-технічна бібліотека в рамках проєкту «Науку творять обрані» підготувала видання «Володимир Вікторович Смоляк: біобібліографічний покажчик до 75-річчя з дня народження», яке входить до серії «Вчені нашого університету». У покажчику представлено бібліографію праць ювіляра, висвітлено багаторічну науково-педагогічну, винахідницьку та громадську діяльність.

1


Розміщено 25.05.2023
Вверх