БІБЛІОТЕКА І ВІЙНА: ТРИМАЄМО СТРІЙ (ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ БІБЛІОТЕК)

виставка


Сьогодні, напередодні важливих для українців дат Дня захисників і захисниць України, Всеукраїнського дня бібліотек, Дня освітянина в Університеті та в Бібліотеці відбулась ціла низка заходів.

На засіданні Вченої ради ректор Університету привітав всіх з прийдешніми святами. А також нагородив грамотами та преміями науковців  до Дня винахідника та раціоналізатора, а бібліотекарів з нагоди  Всеукраїнського дня бібліотек. Серед відзначених – бібліотекарі  Ганна Суровенко,  Лілія Криштафович, Катерина Дєдова.

До урочистого засідання працівників та студентів Університету, присвяченого Дню Захисників  і захисниць України, було оформлено книжкову виставку «Свято доблесті та мужності», яка містила документи про боротьбу нашого народу за свою волю та незалежність.

До свого професійного свята наші бібліотекарі  розгорнули книжкову виставку під назвою  «Бібліотека - тисячолітня скарбниця мудрості» з цікавою інформацією про бібліотеки від сивини до сьогодення.

Під час святкового чаювання головний бібліотекар Людмила Андронік провела невеликий екскурс в історичну бібліотечну давнину, показала незвичайні бібліотеки світу, історію нашої Бібліотеки та продемонструвала колективу світлини, що доводять: ми не тільки гарно працюємо, а й відпочиваємо!привітання

З Всеукраїнським днем бібліотек нас  завітала привітати Ірина Єпіфанова, проректор з наукової роботи Університету.

Студентська рада університету разом з Бібліотекою з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України  запросили всіх охочих на поетичний флешмоб «Слова, народжені війною» прочитати вірші патріотичної  тематики.  

До  заходу долучилися  студенти всіх факультетів,  викладачі та співробітники Університету. Особлива подяка тим, хто  читав свої вірші.

Дякуємо ЗСУ за можливість  навчатися та працювати! Ми переможемо!


ФОТОЗВІТ


Розміщено 29.09.2023
Вверх