Книжкова виставка на допомогу вивчення дисципліни «Теоретичні основи електротехніки»


тоеЕлектротехніка – область техніки, що пов’язана з отриманням, розподілом, перетворенням і використанням електричної енергії, або, іншими словами – це широка галузь практичного застосування електромагнітних явищ.

«Теоретичні основи електротехніки» (ТОЕ) – дисципліна, яка займається питаннями розрахунку й вивчення явищ, що характеризуються поняттями електричних струмів, напруг, потужностей, магнітних потоків, а також поняттями напруженості електричного та індукції магнітного полів. Таким чином, ТОЕ є теоретичною базою для всіх електротехнічних спеціальностей.

На допомогу у вивченні дисципліни пропонуємо переглянути віртуальну виставку  «Теоретичні основи електротехніки», а також однойменну книжкову виставку, оформлену на абонементі молодших курсів (ГНК, кімн. 504), на яких представлені документи із фондів НТБ за даною тематикою.

Нагадуємо, що зареєстровані користувачі через Е-каталог можуть скористатися доступом до повнотекстових документів з даної або будь-якої іншої тематики, відмітивши в пошуку документа «електронна версія».


Розміщено 15.05.2024
Вверх