І знову про інформаційну культуру студентам…

 Інф.культ.Університетська бібліотека  доступна нашим студентам 24х7, тому електронними ресурсами і бібліотечними послугами можна скористатися в будь-який час. Як це зробити – навчають в Бібліотеці. В умовах військового стану це особливо актуально, адже передбачається гібридна форма навчання (онлайн-офлайн).

Тож всіх першокурсників запрошуємо на заняття до Бібліотеки, на яких навчаємо студентів пошуку інформації в традиційних та електронних пошукових системах, знайомимо з можливостями Бібліотеки, які надаються в режимі  для навчання, наукової роботи, самоосвіти, розвитку в дистанційному режимі.

Цими днями нашими слухачами стали студенти факультету менеджменту та інформаційної безпеки  й факультету інтелектуальних інформаційних технологій та автоматизації. Зустрічі проходили як офлайн, так і онлайн завдяки співпраці з кураторами груп Іриною Шварц, Аллою Краєвською, Оленою Косарук, Ольгою Войцеховською, Марією Барабан та ін.

Головний бібліотекар відділу наукової інформації та бібліографії Катерина Дєдова насамперед ознайомила з вебсайтом Бібліотеки, як ключовою зв’язуючою ланкою з інформаційно-освітнім простором Університету і єдиною точкою доступу до електронних ресурсів та послуг науково-технічної бібліотеки, що дуже важливо в умовах гібридного навчання.

 Вона навчала студентів вести пошук інформації в традиційних та автоматизованих інформаційно-бібліотечних системах.

Також студентів ознайомили з основами та правовою базою академічної доброчесності й академічного письма.

Зустрічі були цікавими та корисними. А двері університетської бібліотеки широко відчинені для всіх читачів-студентів!


ФОТОЗВІТ


Розміщено 07.11.2022
Вверх