Про пошук інформації і не тільки…

Інф.культ.

Період осінніх зустрічей Бібліотеки і студентів в самому розпалі. Першокурсники продовжують знайомство з університетською книгозбірнею та навчаються інформаційній культурі. Дослідники-початківці  освоюють те, як знайти інформацію в традиційних та електронних пошукових системах, знайомляться з можливостями Бібліотеки, які надаються всім користувачам як в її стінах, так і віддалено в режимі  24х7, що сьогодні дуже актуально.

Завдяки тісній співпраці з кураторами груп Іриною Бондаренко, Анастасією Галущак, Наталією Острою, Леонідом Несеном та Іриною Зорею до нас завітали студенти факультетів: менеджменту та інформаційної безпеки; інтелектуальних інформаційних технологій та автоматизації; електроенергетики та електромеханіки.

Катерина Дєдова, спеціаліст відділу наукової інформації та бібліографії, розповіла слухачам про можливості, ресурси та послуги для читачів нашої Бібліотеки, як традиційні так й електронні, показала на практиці пошук джерел інформації в електронному каталозі локального доступу в самій Бібліотеці  та його модулі на  бібліотечному вебсайті.

Не обійшли стороною таку важливу складову навчання як  академічна доброчесність. Для ознайомлення з даною тематикою увага студентів була акцентована на рубрику бібліотечного сайту «Академічна доброчесність».

Фахівці науково-технічної бібліотеки завжди готові надавати інформаційну допомогу нашим користувачам. Запрошуємо звертатись безпосередньо до книгозбірні або ж онлайн через бібліотечний сайт.


ФОТОРЕПОРТАЖ


Розміщено 11.11.2022
Вверх