17 листопада – Міжнародний день студента

ДЕНЬ СТУДЕНТА


Міжнародний день студента – яскраве свято розумної, талановитої молоді, що відзначається вже декілька десятиліть поспіль усіма причетними до студентства.

Хоч свято й має сумний початок, зараз цей день не є траурним, а відзначається як свято молодості, наснаги й бажання знань. Зазвичай у Вінницькому національному технічному університеті відбувались дискотеки, концерти, вікторини та конкурси краси. На жаль, повномасштабне вторгнення росії на територію України внесло зміни у звичний плин студентського життя. І  сьогодні студенти зі своїми викладачами спілкуються не в аудиторіях, а у світовій мережі, а дехто перебуває безпосередньо на фронті…

Але все буде – і вечірки, і дискотеки, і вікторини… та тільки після нашої  ПЕРЕМОГИ!



Шановні студенти!

 17 листопада має особливе значення для студентів усього світу, адже це – Міжнародний день. Це свято зближує та об’єднує усіх молодих людей та не має меж і кордонів.

Студенти завжди були найбільш волелюбною, незалежною та свободомислячою частиною суспільства і щоразу доводили це. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України. У цей день щиро бажаємо вам здоров’я й бадьорості, щастя й успіхів у всіх ваших починаннях! Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю!

До цієї події сектором СГЛ НТБ підготовлено презентацію «17 листопада – Міжнародний день студента» про історичні й сьогоднішні реалії студентського життя.


Запрошуємо до перегляду!


Розміщено 17.11.2022
Вверх